Mai mult ca oricând, avem grijă ca în acestă perioadă livrarea produselor să se facă în deplină siguranță pentru tine și cei mici.

Livrarea produselor se face oriunde în România. Costul transportului va fi suportat de către cumparator, daca nu este specificat altfel, iar acesta va fi adus la cunoștiința clientului în momentul confirmării comenzii. Costul transportului nu va fi restituit în cazul returnării produselor. Bebelind SRL își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de noi, care includ impedimente de forță majoră conform uzanțelor legii românești. 
Livrarea este GRATUITĂ pentru comenzi peste 250 lei. Dacă comanda nu depășeste valoarea de 250 lei, taxa de livrare pentru țară este de 20 lei în toată rețeaua Fan Courier și rețeaua Sameday (daca localitatea dvs. nu se află in rețeua Fan Courier sau rețeaua Sameday vă vom contacta pentru a stabili o modalitate de livrare convenabilă în cazul respectiv, dacă există). În afara ariei de acoperire Fan Courier și Sameday, se va percepe o taxă suplimentară/ kilometru, care vă va fi comunicată telefonic înainte de expedierea comenzii. Belelind Srl poate refuza onorarea unei comenzi cu km suplimentari sau onorarea unei comenzi ce se află la o adresă aflată într-o zonă cu acces limitat dacă nu ajunge la o înțelegere cu clientul în vederea stabilirii unei alte metode de livrare, puncte de livrare sau împărțirea sumelor pentru trasport în cazul în care există vreo promoție pe www.bebelind.ro ce oferă Transport Gratuit. Pe site-ul https://www.fancourier.ro și site-ul https://sameday.ro puteți intra pentru a verifica dacă vă aflați în zona cu arie de acoperire a rețelelor de curierat.

Dacă aveți nevoie de livrare în 24 de ore ( L-V ), vă rugăm să lăsați o notă informativă la plasarea comenzii sau să ne contactați în cel mai scurt timp după ce comanda a fost efectuată.

Livrarea în 24 de ore se încearcă a se onora de către FanCourier și Sameday, în baza contractului. Livrarea în 24 de ore se aplică pentru comenzile plasate de luni până vineri până la ora 13.30 cel târziu, pe www.bebelind.ro. Toate comenzile primite în zilele de vineri, după orele 13.30 și în weekend-uri vor fi cel mai probabil expediate în cursul zilei de luni, cu livrare către clienți, de marti.

Pentru urgențe (livrare în aceeași zi, de luni până vineri), vă rugăm să ne contactați la nr. 0769072262 și contra unei taxe suplimentare percepută de FanCourier sau Sameday, vom încerca să vă trimitem coletul cât mai redepe.

În cazuri excepționale, de exemplu în perioade de vacanțe/concedii, clienții vor fi anunțați prin pop-up și/sau print text pe prima pagina a site-ului de decalarea expedierii comenzilor.

În eventualitatea depasirii intervalului de timp prevazut pentru livrare, Bebelind sau reprezentantul firmei de Curierat va informa Clientul prin SMS sau telefon și va agrea cu acesta prelungirea termenului de Livrare cu o noua perioada ce nu va depasi 24 ore de la intervalul stabilit initial in Comanda. La expirarea unei perioade de prelungire, nefinalizată prin recepționarea produselor, Comanda va fi automat anulată. În toate cazurile sus menționate, sumele platite online cu card bancar vor fi rambursate Clientului in aceeași zi în contul său, reținându-i-se contravaloarea taxei de procesare.
Conform legislației în vigoare returnarea produselor se poate face în termen de 14 zile de la primirea coletului (în perfectă stare, fără urme de purtare și cu etichetele originale nedeteriorate şi fără urme de utilizare, în ambalajul original nedeteriorat, acesta fiind parte a produsului). Lenjeria intima nu se returnează/schimbă din motive de igienă.
Restituirea sumelor achitate ( fără taxele de curier , de expeditie sau retur) se face in maxim 14 de zile în contul bancar comunicat de către client. Returul se poate trimite doar printr-o firmă de curierat (nu acceptam retururi prin Poșta Română).
Pentru retururi vă rugăm să folositi formularul de retur disponibil in site.
Bebelind S.R.L nu este răspunzătoare pentru daune sau pierderi suferite ca urmare informațiilor sau produselor prezentate pe site.