Activitati Anti-Plictiseala

Chiar dacă plecăm în vacanță sau stam în casă, nu ne plictisim! ✅

V-am pregătit o selecție cu cele mai atractive materiale educative, cărți și jocuri interactive pentru cei mici, cu recomandarea de a participa activ în activitățile acestora.

Acest lucru are multiple beneficii, unul dintre ele fiind întărirea legăturii dintre voi, cu efecte vizibile în consolidarea psihică și emoțională de-a lungul întregii lor vieți.

Mai mult ca oricând, avem grijă ca în acestă perioadă livrarea produselor să se facă în deplină siguranță pentru tine și cei mici.

 • Bebeluși (0-2 ani)

  Bebeluși (0-2 ani) (69)

  Activitati Copii 1 An - 2 Ani Produse speciale pentru bebeluși (0-2 ani). Cărți colorate și cartonate, plușuri și jocuri educative abia așteaptă să se împrietenească cu bebelușul tău curios.
 • Preșcolari (3-6 ani)

  Preșcolari (3-6 ani) (318)

  Activitati Copii 3 Ani - 6 Ani Educația prin joc și joacă este foarte importantă pentru dezvoltarea micuților preșcolari (3-6 ani). Aici veți găsi cărți, jocuri și materiale educative care să-l țină pe copilul tău ocupat, într-un mod constructiv.
 • Elevi (7-15 ani)

  Elevi (7-15 ani) (172)

  Activitati Elevi 7 - 15 Ani Dragi elevi, v-am pregătit multe cărți, jocuri și materiale pedagogice. Spor la cursuri, spor la joacă și în activitățile educative zilnice! Resursele educaționale și jocurile educative pe care vi le oferim aici sunt gândite să vă țină ocupați mai mult timp, într-un mod constructiv.