Marsupii Ergonomice

Aici vei gasi marsupii ergonomice ce te vor ajuta să întărești legătura cu puiul tău! Purtându-l la piept îi vei trasmite iubire, căldură, sigurantă iar tu te vei bucura de o experiență magică! La început îl poți purta într-un wrap elastic, wrap tesut sau sling cu inele pentru ca acestea se muleaza cel mai bine pe coloana bebelușului tau, apoi vei vrea să încerci sigur și un baby SSC (soft structured carrier) pentru ca peste câțiva ani să continui plimbarile într-un SSC toddler!  Desigur, există și variante de sisteme de purtare cu catarame care se pot folosi de la vârsta de o luna până când copilul tău devine preșcolar! Cu siguranță acum esti în locul potrivit, pentru că la noi găsești toate variantele și ai de unde alege!

  • ISARA

    ISARA (10)

    Marsupiu Isara Isara este un brand românesc, inovator, cu multe aprecieri internaționale. Marsupiul SSC este ajustabil, multifuncțional, putând fi folosit de la varsta de o luna pana la câțiva ani. Crește împreuna cu copilul tau, oferindu-i în tot acest timp suport ergnomic și siguranța unui produs premium atât din punct de vedere al materialelor cât și prind faptul că este…
  • BOBA

    BOBA (10)

    Marsupiu Boba Sistemele de purtare Boba sunt 100% ergonomice, confecționate din materiale sigure de cea mai bună calitate.