Marsupiu Isara

Isara este un brand rom├ónesc, inovator, cu multe aprecieri interna╚Ťionale. Marsupiul SSC este ajustabil, multifunc╚Ťional, put├ónd fi folosit de la varsta de o luna pana la c├ó╚Ťiva ani. Cre╚Öte ├«mpreuna cu copilul tau, oferindu-i ├«n tot acest timp suport ergnomic ╚Öi siguran╚Ťa unui produs premium at├ót din punct de vedere al materialelor c├ót ╚Öi prind faptul c─â este unic.

 • Isara Quick Half Buckle

  Isara Quick Half Buckle (1)

  Isara Quick Half Buckle Un design splendid, versatil, pentru p─ârin╚Ťii care alearga de dimineata pana la miezul noptii, facand lucruri reale in viata lor de zi cu zi. Reprezint─â o alternativa simpla la marsupiul obisnuit, unul care nu are o multime de curele sau catarame greu de descifrat.
 • Marsupii Cu Catarame SSC

  Marsupii Cu Catarame SSC (7)

  SSC Isara Marsupiile cu catarame, reprezintă cea mai simplă formă de purtare a bebelusului tău până când acesta devine preșcolar.
 • Wrapuri ╚Üesute

  Wrapuri Țesute (1)

  Wrapuri Tesute Sunt un mijloc de purtare foarte versatil, permit├ónd purtarea bebelu╚Öului ├«n fa╚Ť─â, pe ╚Öold sau ├«n spate cu posibilitatea transform─ârii acestora ├«n foarte multe tipuri de leg─âturi mai simple sau mai complexe.
 • Slinguri Cu Inele

  Slinguri Cu Inele (1)

  Slinguri Cu Inele Isara Permit purtarea bebelu╚Öului ├«n fat─â, pe ╚Öold sau ├«n spate (recomandat─â doar pentru purt─âtori experimenta╚Ťi), u╚Öor de ajustat din inele, permit al─âptarea bebelu╚Öului, u╚Öor de ├«ngrijit iar odat─â ├«mpachetat, produsul devine mic ╚Öi u╚Öor de transportat.