Jocuri pentru copii – Joaca este foarte importantă pentru dezvoltarea socială, emoțională, cognitivă și fizică a copilăriei. În timpul jocului, cel mic iși utilizează toate simțurile (văzul, auzul, mirosul, simțul tactil și gustul), motiv pentru care jocul este primul stadiu de învatare și activitate creatoare.

 • Art & Craft

  Art & Craft (36)

  Art and Craft a fost o mișcare artistică de design, originară în Insulele Britanice, devenită ulterior internațională, extinsă pe o perioadă de circa 50 de ani. Mișcarea a constant, în esență, la revenirea utilizării metodelor tradiționale de realizere a artefactelor interior utilizând forme decorative, simple, medievale, romantice sau folclorice.
 • În Aer Liber

  În Aer Liber (19)

  Jocuri si accesorii pentru distractia in aer liber. Copiii se vor distra pe cinste!
 • Jocuri De Cărți

  Jocuri De Cărți (38)

  Evadează din cotidianul încărcat, adună-ți copiii, rudele, prietenii și haide-ți la joc! Este momentul să vă relaxați, să zâmbiți și să îmbunătățiți aptitudinile de socializare!
 • Jocuri Logice

  Jocuri Logice (58)

  Avantajele jocuri logice: Apropie oamenii și întaresc relatiile; Aduc râsul și scad stresul; Sporesc creativitatea și încrederea în sine; Ne învață cum să stabilim obiective și să fim răbdători; Îmbunătățesc funcționarea creierului; Creeaza mai multă fericire.
 • Jocuri Educative

  Jocuri Educative (171)

  Jocuri Educative - O seara de jocuri in familie este o modalitate foarte buna de a strange legaturile cu membrii acesteia, de a indeparta stresul zilnic si de a exersa gandirea.
 • Jocuri Puzzle

  Jocuri Puzzle (37)

  Jocurile puzzle aduc foarte multe beneficii în dezvoltarea copilului și se dovedesc a avea o valoare educațională importantă. Primul lor avantaj este că pot fi jucate la toate vârstele, dar cel mai important este ca fiecare copil învată mereu ceva nou din ele. Printre alte beneficii aduse copiiilor se mai numără și dezvoltarea aptitudinilor și abilitătilor esentiale, precum și îmbogățirea…
 • Jocuri Magnetice

  Jocuri Magnetice (31)

  Aceste jocuri magnetice sunt foarte creative, educative, conectând copiii intre ei de cele mai multe ori. Dezvoltă imaginația, abilitățile de coordonare și percepția relațiilor spațiale.
 • Jocuri Din Lemn

  Jocuri Din Lemn (60)

  Jocuri Din Lemn - acestea sunt specifice curentului montessori care incurajează dezvoltarea abilităților copiilor prin folosirea materialelor educative fabricate din materiale naturale. La noi veți găsi doar jocuri vopsite non-toxic, biodegradabile, fabricate calitativ, care nu pun în pericol sănatatea copiilor în cazul în care acestia doresc să le 'guste'. Este posibil ca în unele cazuri, piesele să nu pară perfect…