Jocuri Pentru Copii

Joaca este foarte importantă pentru dezvoltarea socială, emoțională, cognitivă și fizică a copilăriei.

În timpul jocului, cel mic iși utilizează toate simțurile (văzul, auzul, mirosul, simțul tactil și gustul), motiv pentru care jocul este primul stadiu de învatare și activitate creatoare.

 • Educative (toate)

  Educative (toate) (160)

  Jocuri Educative/Montessori Copii O seara de jocuri in familie este o modalitate foarte buna de a strange legaturile cu membrii acesteia, de a indeparta stresul zilnic si de a exersa gandirea. Joaca este foarte importantă pentru dezvoltarea socială, emoțională, cognitivă și fizică a copilăriei. În timpul jocului, cel mic iși utilizează toate simțurile (văzul, auzul, mirosul, simțul tactil și gustul),…
 • Art & Craft

  Art & Craft (46)

  Art Craft A fost o mișcare artistică de design, originară în Insulele Britanice, devenită ulterior internațională, extinsă pe o perioadă de circa 50 de ani. Mișcarea a constant, în esență, la revenirea utilizării metodelor tradiționale de realizere a artefactelor interior utilizând forme decorative, simple, medievale, romantice sau folclorice.
 • În Aer Liber

  În Aer Liber (39)

  Jocuri in Aer Liber Copiii se vor distra pe cinste folosind jocuriile, cărticelele si accesoriile disponibile aici. Cum? Nimic mai simplu: scoateți o păturică și aduceți jocurile, jucariile, cărticelele și accesorile pe care de obicei le foloseați pentru distracția în casă, instalați un leagăn și bucurați-vă de mișcare și de libertate, dansați în ploaie, construiți castele de nisip, înălțați un…
 • Logice

  Logice (47)

  Jocuri Logice Copii Avantajele jocurilor logice: Apropie oamenii și întaresc relatiile; Aduc râsul și scad stresul; Sporesc creativitatea și încrederea în sine; Ne învață cum să stabilim obiective și să fim răbdători; Îmbunătățesc funcționarea creierului; Creeaza mai multă fericire.
 • Magnetice (22)

  Aceste jocuri magnetice sunt foarte creative, educative, conectând copiii intre ei de cele mai multe ori. Dezvoltă imaginația, abilitățile de coordonare și percepția relațiilor spațiale.
 • Puzzle (toate)

  Puzzle (toate) (45)

  Jocuri Puzzle Acestea aduc foarte multe beneficii în dezvoltarea copilului și se dovedesc a avea o valoare educațională importantă. Primul lor avantaj este că pot fi jucate la toate vârstele, dar cel mai important este ca fiecare copil învată mereu ceva nou din ele. Printre alte beneficii aduse copiiilor se mai numără și dezvoltarea aptitudinilor și abilitătilor esentiale, precum și…
 • Din Lemn

  Din Lemn (54)

  Jocuri Din Lemn Acestea sunt specifice curentului montessori care incurajează dezvoltarea abilităților copiilor prin folosirea materialelor educative fabricate din materiale naturale. La noi veți găsi doar jocuri vopsite non-toxic, biodegradabile, fabricate calitativ, care nu pun în pericol sănatatea copiilor în cazul în care acestia doresc să le 'guste'. Este posibil ca în unele cazuri, piesele să nu pară perfect finisate.…
 • De Cărți (15)

  Jocuri Cu Carti Evadează din cotidianul încărcat, adună-ți copiii, rudele, prietenii și haide-ți la joc! Este momentul să vă relaxați, să zâmbiți și să îmbunătățiți aptitudinile de socializare!
 • Jocuri copii 2 ani

  Jocuri copii 2 ani (26)

  Jocuri Copii 2 Ani Descoperă jocuri educative de la branduri de încredere: Djeco, Egmont Toys, Fridolin, LEGO, Orchard Toys, Fisher Price și multe altele potrivite pentru vârsta copilului tău. Cum este și normal, știm că îți dorești tot ce este mai bun pentru el așa că ai de unde alege :)
 • Jocuri copii 3 ani

  Jocuri copii 3 ani (82)

  Jocuri Copii 3 Ani Descoperă jocuri educative de la branduri de încredere: Djeco, Egmont Toys, Fridolin, LEGO, Orchard Toys, Fisher Price, Picasso Tiles, Magspace, Londji și multe altele potrivite pentru vârsta copilului tău. Cum este și normal, știm că îți dorești tot ce este mai bun pentru el așa că... spor la cumpărături!
 • Jocuri copii 4 ani

  Jocuri copii 4 ani (93)

  Jocuri Copii 4 Ani Alege dintr-o mulțime de jocuri de la branduri de încredere: Djeco, Egmont Toys, Fridolin, LEGO, Orchard Toys, Fisher Price, Picasso Tiles, Magspace, Londji și multe altele potrivite pentru vârsta copilului tău.
 • Jocuri copii 5 ani

  Jocuri copii 5 ani (94)

  Jocuri Copii 5 Ani Alege dintr-o mulțime de jocuri de familie, jocuri de cărți, jocuri montessori, jocuri LEGO, jocuri magnetice și multe altele. Calitatea vine de la brandurile de încredere: Djeco, Egmont Toys, Fridolin, LEGO, Orchard Toys, Fisher Price, Picasso Tiles, Magspace, Londji și multe altele, cu varinate potrivite pentru vârsta copilului tău.
 • Jocuri copii 6 ani

  Jocuri copii 6 ani (88)

  Jocuri Copii 6 Ani Alege dintr-o mulțime de jocuri de familie, jocuri de cărți, jocuri montessori, jocuri LEGO, jocuri magnetice, jocuri de puzzle și multe altele. Calitatea vine de la brandurile de încredere: Djeco, Egmont Toys, Fridolin, LEGO, Orchard Toys, Fisher Price, Picasso Tiles, Magspace, Londji și multe altele, cu varinate potrivite pentru vârsta copilului tău.
 • Jocuri pentru copii de 7 ani

  Jocuri pentru copii de 7 ani (71)

  Jocuri Pentru Copii de 7 Ani Alege dintr-o mulțime de materiale educative, jocuri de familie, jocuri de cărți, jocuri montessori, jocuri LEGO, jocuri magnetice, jocuri de puzzle și multe altele. Calitatea vine de la brandurile de încredere: Djeco, Egmont Toys, Fridolin, LEGO, Orchard Toys, Fisher Price, Picasso Tiles, Magspace, Londji și multe altele, cu varinate potrivite pentru vârsta copilului tău.
 • Jocuri pentru copii de 8 ani

  Jocuri pentru copii de 8 ani (74)

  Jocuri Pentru Copii de 8 Ani Alege dintr-o mulțime de materiale educative, jocuri de familie, jocuri de cărți, jocuri montessori, jocuri LEGO, jocuri magnetice, jocuri de puzzle și multe altele. Calitatea vine de la brandurile de încredere: Djeco, Egmont Toys, Fridolin, LEGO, Orchard Toys, Fisher Price, Picasso Tiles, Magspace, Londji și multe altele, cu varinate potrivite pentru vârsta copilului tău.
 • Jocuri pentru copii de 9 ani

  Jocuri pentru copii de 9 ani (56)

  Jocuri Pentru Copii de 9 Ani Alege dintr-o mulțime de jocuri de societate, jocuri logice,  materiale educative, jocuri de familie, jocuri de cărți, jocuri montessori, jocuri LEGO, jocuri magnetice, jocuri de puzzle și multe altele.
 • Jocuri pentru copii de 10 ani

  Jocuri pentru copii de 10 ani (54)

  Jocuri Pentru Copii De 10 Ani Alege dintr-o mulțime de jocuri de societate, jocuri logice,  materiale educative, jocuri de familie, jocuri de cărți, jocuri montessori, jocuri LEGO, jocuri magnetice, jocuri de puzzle și multe altele. Calitatea este oferită de brandurile de încredere: Djeco, Egmont Toys, Fridolin, LEGO, Orchard Toys, Fisher Price, Picasso Tiles, Magspace, Londji și multe altele, cu varinate…