-16%

Good money – Inbunatateste-ti situatia financiara – Nathalie Spencer

56,00 lei 46,90 lei

În stoc

Good money – Inbunatateste-ti situatia financiara – Nathalie Spencer

Cheltuiește prudent. Îmbunătățește-ți situația financiară.

Toți facem alegeri cu banii – Înțelege-le pe ale tale.

Banii ne influențează viețile în nenumărate feluri – îi folosim atât pentru a cumpăra lucrurile de care avem nevoie, cât și pe cele care cu siguranță nu ne sunt folositoare.

Dar ce înseamnă „să fii bun cu banii”?

Această carte îți prezintă cum să descifrezi principiile pentru care ești atras de o ofertă și cum să analizezi rolul norocului în succes, dar îți explică cum poți face previziuni în mod eficient și care sunt motivele pentru care să înveți să fii bun cu banii.

Cartea „Good Money” examinează comportamentele care stau la baza obiceiurilor noastre financiare și îți oferă tehnici esențiale pentru a-ți îmbunătăți situația financiară.

Specificații:

Pagini: 160
Mărimi: 15 x 21 cm
Copertă: Cartonată

Descriere

Good money – Inbunatateste-ti situatia financiara – Nathalie Spencer

An aparitie: 2019

Autor: Nathalie Spencer

Categoria: Dezvoltare personală

Editie: Cartonata

Editura: DIDACTICA PUBLISHING HOUSE

Format: 220 x 160 x 19 mm

Nr. pagini: 160

Good money – Cheltuieste prudent Inbunatateste-ti situatia financiara – Nathalie Spencer

Toti facem alegeri cu banii – intelege-le pe ale tale

Banii ne influenteaza vietile in nenumarate feluri — ii folosim atat pentru a cumpara lucrurile de care avem nevoie, cat si pe cele care cu siguranta nu ne sunt folositoare.

Dar ce inseamna „sa fii bun cu banii”?

Aceasta carte iti prezinta cum sa descifrezi principiile pentru care esti atras de o oferta si cum sa analizezi rolul norocului in succes, precum si care sunt motivele pentru care sa inveti sa fii bun cu banii.
Cartea Good Money examineaza comportamentele care stau la baza obiceiurilor noastre financiare si iti ofera tehnici esentiale pentru a-ti imbunatati situatia financiara.

Fragment din cartea „Good money. Cheltuieste prudent. Inbunatateste-ti situatia financiara” de Nathalie Spencer

„E un chilipir! (Oare?)

Este greu sa ne dam seama cat costa fabricarea produselor pe care le folosim, indiferent daca e vorba despre o sticla de bere, o minge de bowling sau o cada de baie.
Din ce sunt facute aceste lucruri si cat costa materialele brute?
Cum ramane cu manopera, transportul, distributia si marketing-ul?
Dat fiind ca de obicei nu suntem capabili de a calcula costurile necesare fabricarii unui produs, pentru a identifica pretul minim sau macar corect, acesta ar trebui sa reflecte valoarea pe care produsul o aduce.
Dar si aceasta este o intrebare dificila.
Ne e greu sa judecam valoarea absoluta a unui produs si, in schimb, ne gandim in termeni de valoare relativa, raportata la celelalte produse sau puncte de referinta.
Nefiind siguri de valoarea „reala” a unui produs, inseamna ca vanzatorii pot sa influenteze suma pe care suntem dispusi sa o platim.
Doua tehnici de care trebuie sa ne ferim sunt ancorarea si tintele false.
Companiile pot folosi pretul pentru a semnaliza calitatea. Brandul Stella Artois obisnula sa remarce in vechea lor campanie publicitara ca berea lor este „linistitor de scumpa”.
Si, surpinzator, la un pret mai mare, nu doar ca ne asteptam la o calitate superioara, dar percepem si produsul in sine ca fiind mai bun.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…