-10%

Învățăm Tabla Împărțirii – 56 de Jetoane

12,60 lei

În stoc

Învățăm Tabla Împărțirii – 56 de Jetoane

Descriere:

Jocul conține 56 de jetoane cu operații de împărțire. Copilul se poate juca singur, cu familia sau împreună cu prietenii.

 

Descriere

Învățăm Tabla Împărțirii – 56 de Jetoane

JOC

Găsește răspunsul corect!

Fiecare jucător extrage câte un jeton (pe care este scris un exercițiu de împărțire) și trebuie să spună rezultatul corect cât mai repede.

Copilul care va da cele mai multe răspunsuri corecte este declarat câștigător. Este un mod plăcut de a aprofunda tabla împărțirii.

Recomandare! Jocurile magnetice dezvoltă inteligența micuților. Le găsești aici.

Didactica Publishing House îşi doreşte sã ofere sprijin cadrelor didactice în desfãşurarea activitãţii lor şi în acelaşi timp sã propunã soluţii, oferite de specialiştii din domeniu.

Vine in sprijinul preşcolarilor satisfăcându-le dorinţa de cunoaştere, în sprijinul elevilor interesaţi sã aprofundeze materia pentru examenul de maturitate.

Oferă o gamã variatã de produse, de la cãrţi, suport multimedia, până la dotări şcolare, o gamã ce se mãreşte constant, satisfãcând cerinţele şi nevoile elevilor şi profesorilor.

Cu Didactica Publishing House, dorinţa de a cunoaşte devine o realizare.

Bonus! Credem că puiului tău i-ar plăcea și alte cărticele pentru copii!

Copiii care se joacă impreună cu prietenii sau familia învață sa socializeze, să experimenteze, să colaboreze, să recunoască și să răspundă sentimentelor celorlalți, să împărtășească, să urmeze reguli sau să rezolve situații conflictuale. 

Pentru ce mici, toate aceste lucruri trăite, învățate și exersate încă din copilărie, sunt esentiale atât pentru legarea relaților cu cei din jur, cât și pentru obținerea succesului in viitor. 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.