-5%

ISARA The One Kaleidoscopix Rosy – ediție limitată #livrare gratuită

699,00 lei 664,05 lei

Stoc epuizat

Vreau să aflu când revine în stoc

Isara The One Kaleidoscopix Rosy – ediție limitată #livrare gratuită

Acest minunat marsupiu ergonomic, în model editie limitata, îți aduce o stare instantanee de fericire, transmisă prin încântătoarele nuanțe roz perlat și verde pin! Este un model full wrap conversion care îți permite să îți porți la piept puiul încă de la început când este cât un ghemotoc, pană acesta crește și ajunge preșcolar! Chiar și atunci, îl poți purta cu aceeași dragoste!

Este potrivit pentru toate sezoanele!

Recomandare! Jocurile educative dezvoltă inteligența micuților. Le găsești aici.

Favorite
Favorite

Descriere

ISARA The One Kaleidoscopix Rosy – ediție limitată #livrare gratuită

ISARA THE ONE este cea mai nouă inovație in materie de marsupii reglabile, un produs revoluționar, care permite părintelui să  ultra-ajusteze marsupiul atât in lungime cât si in lătime, pentru a se potrivi tuturor fizionomiilor umane, de la părinți scunzi, înalți sau chiar plus size, cu nou-născuți, copii mai mari și chiar preșcolari. Tranziția de la un nou-născut la un prescolar se realizează într-un singur pas, cu THE ONE.

Recomandare! Copilului tau sigur i-ar placea si Un Sticker de Perete

Panel transformers permit părintelui să lărgească panoul marsupiului pană la nivelul optim al gâtului copilului, asigurând astfel o inăltime precisă si exactă a panoului. Dacă doriți să alăptați, extindeți panel transformer și bucurați-vă de fiecare minut cu copilașul vostru.

Strap transformers pot scurta sau extinde bretelele de umăr, pentru a se potrivi în mod corespunzător diferitelor fizionomii umane. Această caracteristică oferă o ajustare extremă pentru parinții scunzi, înalți sau chiar plus size.It truly fits you!

Puntea marsupiului conține două seat transformers, detașabile, o caracteristică unică care îmbunătățește baza punții, pentru a se potrivi chiar și unui preșcolar înalt.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.