-5%

SSC Isara THE ONE cu punte reglabilă Verdi Code (Full Wrap Conversion) # livrare gratuita

699,00 lei 664,05 lei

Stoc epuizat

Vreau să aflu când revine în stoc

SSC Isara THE ONE cu punte reglabilă Verdi Code (Full Wrap Conversion) # livrare gratuita 

Acest minunat marsupiu ergonomic, în model editie limitata, îți aduce o stare instantanee de fericire, transmisă prin încântătoarele nuanțe roz perlat și verde pin! Este un model full wrap conversion care îți permite să îți porți la piept puiul încă de la început, când este cât un ghemotoc, până când acesta crește și ajunge preșcolar! Chiar și atunci îl poți purta cu aceeași bucurie!

Recomandare! Copilului tau sigur i-ar placea și O Jucarie Interactivă!

Descriere

SSC Isara THE ONE cu punte reglabilă Verdi Code (Full Wrap Conversion) # livrare gratuita 

ISARA THE ONE este cea mai nouă inovație in materie de marsupii reglabile, un produs revoluționar, care permite părintelui să  ultra-ajusteze marsupiul atât in lungime cât si in lătime, pentru a se potrivi tuturor fizionomiilor umane, de la părinți scunzi, înalți sau chiar plus size, cu nou-născuți, copii mai mari și chiar preșcolari. Tranziția de la un nou-născut la un prescolar se realizează într-un singur pas, cu THE ONE.

Recomandare! Jocurile educative dezvoltă inteligența micuților. Le găsești aici.

Marsupiul ISARA THE ONE VERDI CODE este disponibil în 100% material organic. Materialul dispune de certificare GOTS, cel mai important certificat din lume pentru textile organice și responsabilitate sociala. Materialul este potrivit pentru toate sezoanele.

Fabricat din materiale de înaltă calitate, de la catarame, curele, chinga la Velcro, recunoscute chiar și în industria automobilelor pentru rezistență și rezistență.

Nu spălați marsupiul decât atunci când este necesar. În caz de pete, curățați cu un săpun delicat, iar apoi lăsați să se usuce. Când utilizați mașina de spălat asigurați-vă că ați setat un program de rufe delicat. Nu utilizați uscătorul! Asigurați-vă că scaiul și toate cataramele sunt închise înainte de spălare.

 

Informații suplimentare

Culori

Rosu, Albastru, Galben

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…