ISARA The One Philodendra Silver Gray (ediție limitată) #livrare gratuită

699,00 lei

Stoc epuizat

Vreau să aflu când revine în stoc

ISARA The One Philodendra Silver Gray #livrare gratuită

Philodendra Silver Gray prezintă cu finețe un negru perlat, elegant, presărat cu fericire pură pentru tine și copilașul tău drag.

Descoperă feminitatea și tandrețea într-un marsupiu du jour jusqu’à nuit, și fii pregatită să radiezi eleganța, indiferent de ocazie.

Conceput de un consultant certificat in babywearing, împreună cu o echipă de medici specializați, The ONE Philodendra este potrivit pentru purtarea nou-născuților, începând de la 3 kg până la prescolari la 20 kg.

Marsupiul ISARA THE ONE Philodendra Silver Gray este disponibil în 100% material organic.

Materialul dispune de certificare GOTS, cel mai important certificat din lume pentru textile organice și responsabilitate sociala.

Materialul este potrivit pentru toate sezoanele.

ISARA THE ONE este cea mai nouă inovație in materie de marsupii reglabile, un produs revoluționar, care permite părintelui să  ultra-ajusteze marsupiul atât in lungime cât si in lătime, pentru a se potrivi tuturor fizionomiilor umane, de la părinți scunzi, înalți sau chiar plus size, cu nou-născuți, copii mai mari și chiar preșcolari.

Tranziția de la un nou-născut la un prescolar se realizează într-un singur pas, cu THE ONE.

Recomandare! Copilului tau sigur i-ar placea si o Carte Usborne

Descriere

ISARA The One Philodendra Silver Gray #livrare gratuită

Descoperă Inovația

Sistemul este echipat cu o funcționalitate revoluționară „2-in1″, permițând părintelui să ultra ajusteze marsupiul atât în ​​lungime cât și în lățime.

Panel transformers permit părintelui să lărgească panoul marsupiului pană la nivelul optim al gâtului copilului, asigurând astfel o inăltime precisă si exactă a panoului.

Dacă doriți să alăptați, extindeți panel transformer și bucurați-vă de fiecare minut cu copilașul vostru.

Strap transformers pot scurta sau extinde bretelele de umăr, pentru a se potrivi în mod corespunzător diferitelor fizionomii umane.

Această caracteristică oferă o ajustare extremă pentru parinții scunzi, înalți sau chiar plus size.

Puntea marsupiului conține două seat transformers, detașabile, o caracteristică unică care îmbunătățește baza punții, pentru a se potrivi chiar și unui preșcolar înalt.

Recomandare! Copilului tau sigur i-ar placea si o Jucărie Interactivă

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…