-7%

Joc educativ – Personaje – Orchard Toys

Prețul inițial a fost: 58,00 lei.Prețul curent este: 54,00 lei.

În stoc

Joc educativ – Personaje – Orchard Toys

Acest joc promovează imaginația, încurajează abilitațile de observare și gândirea strategică, dezvoltând aptitudinile inter și intrapersonale.

Descriere

Joc educativ – Personaje – Orchard Toys

Vârsta recomandată: 3-7 ani

Număr participanți: 1-4 jucatori

Conține: 36 de cartonase din care se pot realiza 12 personaje.

Cum se joacă:

Cei mici vor avea la dispoziție diferite cartonașe pe care le pot asocia pentru a obține 12 personaje diferite.

Bonus! Credem că puiului tău i-ar plăcea și câteva cărticele pentru copii!

Bonus! Copilului tău sigur i-ar plăcea și un joc LEGO

Dimensiuni: 19,3 x 14,2 x 5 cm

Produsele Orchard Toys promovează învățarea prin joc și reprezintă instrumente educaționale valoroase pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 18 luni și 12 ani.

Având un istoric de mai bine de 40 de ani, produsele Orchard Toys sunt apreciate pentru valoarea educațională, designul atractiv, durabilitatea și calitatea superioară, precum și pentru respectul fată de mediul inconjurător asigurat în toate fazele procesului de fabricație (certificare ISO 14001).

Materia primă de baza este reprezentată de carton 100% reciclat, hârtia utilizată este procurată din surse durabile, iar culorile folosite sunt pe bază de apă.

Va rugam sa pastrati adresa si informatiile despre produs.Atentie! Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemna copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului.

Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs.Pastrati jucaria/produsul departe de foc; feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.