MATEX – Clasa a III-a (Teste matematica)

8,00 lei

În stoc

MATEX – Clasa a III-a (Teste matematica)

Vârsta: 8A+

40 de teste pentru exersarea competențelor matematice – Clasa a III-a

Descriere

MATEX – Clasa a III-a (Teste matematica)

Categorie: Materiale Didactice Învățământ Primar

Matex 3: Auxiliar pentru clasa a III-a. 40 de teste pentru exersarea competentelor matematice

In activitatile variate desfasurate, pe parcursul predarii in epoci, se pune accentul pe trairile personale, pe experimentarea vie, in formarea deprinderilor si aptitudinilor matematice.

Invatarea se desfasoara pe baza experientelor, trairilor emotionale, activitatilor dirijate si liber creative ale copilului.

Competentele sunt ansambluri structurate de cunostinte, abilitati si atitudini dezvoltate prin invatare, care permit rezolvarea unor probleme specifice unui domeniu sau a unor probleme generale, in diverse contexte particulare.

Competentele generale vizate la nivelul disciplinei Matematica jaloneaza achizitiile de cunoastere si de comportament ale elevului pentru intregul ciclul primar.

Competentele specifice sunt derivate din competentele generale, reprezinta etape in dobandirea acestora si se formeaza pe durata unui an scolar. Pentru realizarea competentelor specifice, in programa sunt propuse exemple de activitati de invatare care valorifica experienta concreta a elevului si care integreaza strategii didactice adecvate unor contexte de invatare variate.

Caietul Matex pentru clasa pregatitoare contine 40 de teste și vine in ajutorul copiilor in dobandirea competentelor matematice.

Autori: Camelia Burlan, Irina Negoita, Roxana GheorgheCamelia Burlan, Irina Negoita, Roxana Gheorghe

Format: 280×210

Materie: Matematica

Nr. pagini: 48

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.