-10%

Nu există copii răi – Janet Lansbury

24,90 lei 22,41 lei

În stoc

Nu există copii răi – Janet Lansbury

Primul volum al seriei „Educație cu blândețe“ este semnat de Janet Lansbury, autoarea unuia dintre cele mai populare bloguri de educație parentală din SUA, discipol al specialistei în parenting Magda Gerber.

Cartea este bazată nu numai pe studii și cercetări în domeniu, ci și pe experiența de douăzeci de ani a autoarei în lucrul cu copii mici și cu părinții acestora.

Copiii sunt persoane adevărate, chiar dacă sunt noi pe lume.

Ei trebuie tratați mereu cu respect și înțelegere, ca orice altă ființă umană.

Prin exemple practice și răspunsuri la scrisori ale părinților care cer sfaturi pentru a reacționa la situații concrete, autoarea cărții oferă un ghid practic de parenting care le va fi util părinților cu copii de toate vârstele.

Cartea aceasta ne ajută să înțelegem că atunci când un copil se poartă într-un fel nepotrivit sau enervant pentru noi (ni se împotrivește, face crize de furie, plânge, se smiorcăie, ne sfidează sau lovește), el încearcă să ne comunice în singurul fel disponibil la această vârstă că are nevoie să îi oferim o limită, să-l oprim cu respect și blândețe, să-l ghidăm și să-l îngrijim cu iubire, să-i transmitem mesajul: Nu te îngrijora, sunt aici pentru tine orice-ar fi și mă pot descurca în orice situație.

Toți copiii fac asta, e o etapă normală și sănătoasă în dezvoltarea lor.

Janet Lansbury ne arată într-un mod simplu, concis și extrem de util cum putem avea o relație armonioasă cu copiii noștri și ne oferă câteva soluții eficiente pentru a reacționa la comportamentele dificile.

Nu există copii răi – Janet Lansbury – O carte foarte apreciată și bine vândută în România!

Recomandare! Idei de cadouri pentru tătici! 

Descriere

Nu există copii răi – Janet Lansbury

În lumea lui Janet nu există copii răi!

Există în schimb copii mici cu emoții puternice (de multe ori neînțelese nici de ei) și părinți deranjați de comportamente confuze.

Bonus pentru părinți și bebeluși! Sigur ti-ar plăcea și un  marsupiu ergonomic!

Nu există copii răi – Janet Lansbury – te ajută să înțelegi mai bine comportamentul copilașului tău!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…