poza familie

POVESTEA DIN SPATE

Numele ‘Bebelind’, deși ușor modificat, poartă povestea unei familii cu două fetițe, iubite și dezmierdate cu o mulțime de alinte drăgălașe, printre care, bineînteles și ‘bebelinda’, nume ce s-a cernut singur și s-a cerut să fie ales printr-o conjunctură aleatorie, dar bine-venită, a lucrurilor.
Când ne treceți ‘pragul’ site-ului,  vă invităm să vă imaginați că de fapt, stați confortabil, exact în mijlocul casei noastre. O casă normală, poate la fel ca și a voastră. Acum, priviți în jur și vizualizați  rafturi colorate pline cu o mulțime de gameboards, cărți, lego, puzzle-uri gigantice, jocuri magnetice, hăinuțe din lână, marsupii ergonomice gata de plimbare și multe alte lucruri minunate și căutate! Îngăduiți-vă să reflectați puțin și să alegeți ce anume vă atrage cel mai mult! Aveți de unde alege, da! Invitații nostri ajung des la concluzia aceasta! Dar este bine, ai de unde să oferi exact ce i se potrivește puiului tău, familiei tale și nu în ultimul rând ție, dragă mămică, pentru că știu, tu esti cea care se gândește prima la toți! Dar încurajează-l și pe tătic să ne treacă pragul, îi așteptăm cu mare drag și suntem absolut convinși că va găsi ceva și pentru sufletul lui (de copil).
Noi le cunoștem aproape pe toate! Minunățiile, da, căci de ele vorbeam mai devreme! Cele mai multe au fost testate, unele dăruite, altele primite, multe doar dorite. Am încercat să ne înconjurăm tocmai de ce este mai sănătos, educativ, calitativ și frumos, iar totul să fie aproape. Ca într-o mare familie a lucrurilor bune!
Știți și voi, când sunt copiii mici, este momentul perfect să dezvoltați și să întăriți relația familiei. Acestia își vor aminti mulți ani de serile magice petrecute în sânul căminului când jocurile sunt atât de frumoase, cand toți râdeți și stați tolăniți pe jos, fiecare cu jetoanele lui, cu strategia sau cărțile preferate. 
Acum ne bucurăm zilnic de frumoasele povestiri ale Prințesei Urbane, învățăm lucruri noi din educativele și creativele publicații în limba engleză, Usborne și construim săptămânal castele din Lego și formele magnetice!
Când veți avea nevoie de ceva pentru puiuții vostri, sau poate de un cadou pentru o familie, vă așteptăm din nou în vizită, cu brațele deschise! Pentru fiecare categorie de vârstă totul este mai ușor de găsit la noi!

Haideți să căutăm împreună!