-16%

Read people – Intelege comportamente – Rita Carter

56,00 lei 46,90 lei

În stoc

Read people – Intelege comportamente – Rita Carter

Poți să-ți dai seama de o minciună?

Cu o abordare unică, vizuală, de explorare a științei comportamentale, Read People îți arată cum înțelegerea motivelor pentru care oamenii acționează în anumite moduri de va face să comunici mai bine, mai persuasiv și să interpretezi mai bine motivațiile celorlalți.

Viteza tot mai mare a comunicării în lumea modernă face ca înțelegerea comportamentelor subtile din spatele interacțiunilor zilnice să fie mai importantă decât niciodată.

În 20 de lecții aprofundate, Rita Carter traduce semnele care dezvăluie sentimentele reale și intențiile unei persoane și descrie modul în care aceste semne stau la baza comportamentelor relațiilor, mulțimilor și chiar ale societății.

Învață instrumentele de influență folosite de lideri și recunoaște tiparul fundamental al comportamentului care modelează felul în care acționăm și comunicăm.

Specificații:

Pagini: 160
Mărimi: 15 x 21 cm
Copertă: Cartonată

Descriere

Read people – Intelege comportamente – Rita Carter

An aparitie: 2018

Autor: Rita Carter

Categoria: Dezvoltare personală

Colectie: Creative

Editie: Cartonata

Editura: DIDACTICA PUBLISHING HOUSE

Format: 210 x 160 mm

Nr. pagini: 161

Read people – Comunica eficient – Intelege comportamente – Rita Carter

Poti sa-ti dai seama de o minciuna?

Cu o abordare unica, vizuala, de explorare a stiintei comportamentale, Read People iti arata cum intelegerea motivetor pentru care oamenii actioneaza in anumite moduri te va face sa comunici mai bine, mai persuasiv si sa interpretezi mai bine motivatiile celortalti

Viteza tot mai mare a comunicarii in lumea moderna face ca intelegerea comportamentelor subtile din spatete interactiunilor zilnice sa fie mai importanta decat niciodata.

In 20 de lectii aprofundate, Rita Carter traduce semnele care dezvaluie sentimentete reale si intentille unei persoane si descrie modul in care aceste semne stau la baza comportamentelor relatiilor, multimilor si chiar ale societatii.

Invata instrumentele de influenta folosite de lideri si recunoaste tiparul fundamental al comportamentului care modeleaza felui in care actionam si comunicam.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…