Set PicassoTiles Alfabet – 27 Piese Magnetice De Construcție Colorate

199,00 lei

Disponibil pentru precomandă

Set PicassoTiles Alfabet

Vârsta: 3A+

Descriere:

VISEAZĂ MĂREȚ ȘI CONSTRUIEȘTE MĂREȚ – Fără limite, construiește cât de multi îți dorești adăugând mai multe piese pentru a crea capodopere.

ÎNVAȚĂ PRIN JOACĂ – Nu e niciodată prea devreme să începi să îi ajuți pe copii să își dezvolte creativitatea.

Copiii pot deprinde încă de mici un simț puternic al culorilor, al formelor geometrice, inclusiv al formelor geometrice 3D, al numerelor și mulțimilor, al polarităților magnetice, al designului arhitectural.

ÎMPRIETENIRE PRIN JOACĂ – Când se joacă împreună cu seturile magnetice, copiii au sentimentul că au realizat ceva împreună.

Fiind potrivite pentru orice vârstă peste 3 ani, seturile magnetice sunt un mod minunat de a petrece timp împreună cu familia și cu cei dragi.

ÎNVĂȚAREA E DISTRACTIVĂ – Încurajați creativitatea copiilor, pentru că aceasta este cheia succesului în mediul actual în continuă schimbare.

Distractive și educaționale, seturile magnetice PicassoTiles sunt cadouri perfecte pentru orice copil de vârstă școlară, cadouri de care cei mici nu apucă să se plictisească niciodată.

CREATIVITATE DINCOLO DE IMAGINAȚIE – Piesele magnetice de construcție sunt minunate pentru grădinițe, locuri de joacă, joc de rol, școală, explicarea matematicii, etc.

Ușor de folosit și ușor de strâns și depozitat.

Recomandare! Jocurile educative dezvoltă inteligența micuților. Le găsești aici.

Descriere

Set PicassoTiles Alfabet – 27 Piese Magnetice De Construcție Colorate

PicassoTiles sunt jucării STEM (Science, Technology, Engineering, and Math), adică un set de construcție care implică deodată Știința, Tehnologia, Ingineria și Matematica în jocul copiilor.

Copiii învață astfel în timp ce se joacă.

În cutie sunt:

  • 26 piese cu literele alfabetului
  • 1 piesă PicassoTiles LED (e nevoie de o baterie CR2032 care NU este inclusă)

PicassoTiles este un set distractiv de construcție care utilizează magneți inserați în piese.

Aceste piese îi captivează pe copii (și pe adulții creativi) și îi determină să realizeze adevărate lucrări de artă 2D și 3D.

Piesele PicassoTiles îi ajută pe copiii creativi să deprindă cunoștințe de bază din fizică mecanică, arhitectură și construcții.

Piesele magnetice îi mai ajută să învețe despre forme și magnetism.

Prin integrarea dinamicii magnetismului în jocul de construcție cu piese geometrice, aceste seturi oferă o nouă dimensiune procesului general de învățare și creativitate.

Jocul cu piesele magnetice dezvoltă aptitudini motorii fine pentru că cei mici încep prin a așeza piesele una peste alta;

Seturile de joacă magnetice mențin interesul și atenția copilului, îi dezvoltă aptitudini critice de construcție și promovează jocul imaginar și creativitatea.

Premii Câștigate:

PicassoTiles a câștigat certificarea Parent Tested Parent Approved:

În 2017 PicassoTiles a câștigat premiul Brain Child Award:

Caracteristici Set PicassoTiles Alfabet – 27 Piese Magnetice De Construcție Colorate

La ce vârstă ați învățat literele și la ce vârstă v-ați dori ca cei mici să le învețe? Cu setul PT27 nici nu va trebui să vă puneți această întrebare pentru că cei mici nu pot opri învățarea atunci când se distrează non-stop!

27 de piese translucente colorate magnetice care au pe ele literele alfabetului pentru a crea forme tridimensionale unice și infinite.

Lumina LED luminează în întuneric în 3 moduri: lumină singurală, lumină solidă și lumină de grup

Toate seturile de piese magnetice de construcție PicassoTiles tunt compatibile unul cu altul, deci puteți considera că sunt piese adiționale pentru cele pe care deja le aveți.

Ideale pentru grădinițe, școli, pentru arhitectură, imaginație, gândire în spațiu sau în plan, joc de rol și multe altele.

Recomandare! Idei de cadouri pentru tătici! 

Avertizare: Produsul conține magneți mici în interior.

În mod normal copilul nu poate ajunge la ei, dar dacă piesele sunt cumva distruse și copilul înghite magneții mergeți imediat la medic.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…