-10%

Set PicassoTiles Avion – 36 Blocuri Magnetice De Construcție Colorate

Prețul inițial a fost: 160,00 lei.Prețul curent este: 144,00 lei.

Disponibil pentru precomandă

Set PicassoTiles Avion – 36 Blocuri Magnetice De Construcție Colorate

Set PicassoTiles Avion – 36 DESCRIERE:

  • VISEAZĂ MĂREȚ ȘI CONSTRUIEȘTE MĂREȚ – Fără limite, construiește cât de multi îți dorești adăugând mai multe piese pentru a crea capodopere. PicassoTiles în stil colosal;
  • ÎNVAȚĂ PRIN JOACĂ – Nu e niciodată prea devreme să începi să îi ajuți pe copii să își dezvolte creativitatea. Copiii pot deprinde încă de mici un simț puternic al culorilor, al formelor geometrice, inclusiv al formelor geometrice 3D, al numerelor și mulțimilor, al polarităților magnetice, al designului arhitectural;
  • ÎMPRIETENIRE PRIN JOACĂ – Când se joacă împreună cu seturile magnetice, copiii au sentimentul că au realizat ceva împreună. Fiind potrivite pentru orice vârstă peste 3 ani, seturile magnetice sunt un mod minunat de a petrece timp împreună cu familia și cu cei dragi.
  • ÎNVĂȚAREA E DISTRACTIVĂ – Încurajați creativitatea copiilor, pentru că aceasta este cheia succesului în mediul actual în continuă schimbare. Distractive și educaționale, seturile magnetice PicassoTiles sunt cadouri perfecte pentru orice copil de vârstă școlară, cadouri de care cei mici nu apucă să se plictisească niciodată;
  • CREATIVITATE DINCOLO DE IMAGINAȚIE – Piesele magnetice de construcție sunt minunate pentru grădinițe, locuri de joacă, joc de rol, școală, explicarea matematicii, etc. Ușor de folosit și ușor de strâns și depozitat.

Recomandare! Jocurile educative dezvoltă inteligența micuților. Le găsești aici.

Descriere

Set PicassoTiles Avion – 36 Blocuri Magnetice De Construcție Colorate

PicassoTiles sunt jucării STEAM (Science, Technology, Engineering, Art and Math), adică un set de construcție care implică deodată Știința, Tehnologia, Ingineria, Arta și Matematica în jocul copiilor.

Copiii învață astfel în timp ce se joacă. În cutie sunt 36 de blocuri magnetice cu tematica avion.

• CONSTRUIRE FĂRĂ FRUSTRĂRI – Setul PTT36 oferă conectivitate ușoară și piesele sunt simplu de deconectat, pentru a maximiza distracția și a construi mai multe designuri creative. Setul acesta le îmbunătățește celor mici coordonarea mână-ochi, simțul culorilor, abilitățile de a număra, a sorta, de a menține atenția și de a-și folosi mâinile pentru dezvoltarea abilităților de Știință, Tehnologie, Inginerie și Matematică.

• DE FOARTE BUNĂ CALITATE, FĂRĂ BPA, FĂRĂ PLUMB & NON-TOXIC – Fiecare piesă este fabricată dintr-un material de calitate, fără toxine, după cele mai stricte standarde, pentru a asigura siguranța copiilor.

• JUCĂRIE EDUCATIVĂ – Niciodată nu e prea devreme să începeți dezvoltarea creativității copilului dumneavoastră. Copiii pot să își dezvolte un simț puternic al culorilor, al structurilor, al formelor geometrice, inclusiv al formelor 3D, al numerelor și al designului arhitectural de la o vârstă fragedă.

 

• ÎNVĂȚAREA ESTE DISTRACTIVĂ – Încurajați creativitatea copilului, aceasta fiind un factor cheie pentru succes în lumea de azi într-o continuă schimbare. Distractiv și antrenant, acest set educațional este un cadou perfect pentru copiii de vârstă școlară, care nu se demodează niciodată.

Recomandare! Copilului tau sigur i-ar placea si O Carte Usborne

• DISTRACTIV PENTRU TOATĂ LUMEA – Setul PTT36 îi încurajează pe copii și pe familiile lor să lucreze împreună ca o echipă pentru a-și proiecta avionul de vis. Distractiv și pentru un jucător, și pentru mai mulți.

 

Premii Câștigate:

PicassoTiles a câștigat certificarea Parent Tested Parent Approved:

În 2017 PicassoTiles a câștigat premiul Brain Child Award:

Avertizare: Produsul conține magneți mici în interior. În mod normal copilul nu poate ajunge la ei, dar dacă piesele sunt cumva distruse și copilul înghite magneții mergeți imediat la medic.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…