Tablou decorativ The Flower of Rebirth, 30 x 30 cm, pouring art

400,00 lei

Doar 1 rămase în stoc

Tablou decorativ The Flower of Rebirth, 30 x 30 cm, pouring art

Un tablou pictat manual în culori vibrante creat cu intenția de a transmite frumusețe, bucurie, optimism și putere.

Descriere

Tablou decorativ The Flower of Rebirth, 30 x 30 cm, pouring art

Categorie: Tablouri

O idee deosebită de cadou pentru toți iubitorii artei contemporane cât și pentru cei care îndrăgesc creațiile abstracte.

Acest tablou abstract plin de culoare este realizat manual prin interesanta, imprevizibila și surprinzătoarea tehnica de turnare – Pouring (Fluid Art), o tehnică relativ modernă ce a pornit din Statele Unite, ce permite nenumărate posibilități de a combina culori și texturi.

Culorile acrilice (non-toxice) folosite pentru realizarea acestei lucrări deosebite sunt de calitate superioară, pânza din bumbac este întinsă pe un cadru cu șasiu din lemn, iar pentru strălucire și rezistență suplimentară au fost aplicate mai multe straturi de vernis.

Marginile canvasului continuă firesc designul colorat al tabloului, astfel încât lucrarea nu necesită înrămare suplimentară, putând fi oricând ușor de agățat intr-un cui ce se va sprijini pe rama din lemn, in orice poziție (orizontală sau verticală).

În timpul procesului de lucru dedicat acestui tablou fluid art, intenția artistei a fost de a crea o pictură ce transmite bucurie, fascinație, mirare și putere ori de câte ori este privită.

Tabloul va ajunge la fericitul proprietar semnat si datat.

Dimensiuni:

Lungime: 30 cm
Lățime: 30 cm
Adâncime: 2 cm

Anul realizarii tabloului: 2022

Artist român: I.A.Manea – I.A.Mystique  (pseudonim)

Un motiv suplimentar de bucurie: pentru această lucrare, livrarea este gratuită!

Vârsta recomandată: 3-99 ani

Observație: in realitate culorile sunt vibrante, dar virtual, acestea pot diferi in funcție de setările fiecărui dispozitiv media.

Video ?? Tablou The Flower of Rebirth

Atenție!

Aceasta nu este o jucărie.

Vă rugăm să supravegheați copilul pentru a nu introduce nicio parte din tablou in gură.

Copyright © ! Lucrarea de față este protejată prin drepturi de autor, astfel incât este interzisă reproducerea imaginilor media și al textului fără acordul scris al artistului.

Notă cumpărător: Acest tablou a fost realizat intr-un singur exemplar dar mai este listat și pe o platformă parteneră Bebelind.

Prioritatea in achiziție o are primul client care plasează comanda (va fi sunat pentru confirmare telefonică), indiferent de canalul de distribuție folosit.

Pentru noutățile artistei, Follow on Instagram:

@I_A_Mystique_Art

S-ar putea să-ți placă și…