Tablou pentru copii pictat manual – Culorile fericirii – 20x20cm

250,00 lei

Stoc epuizat

Vreau să aflu când revine în stoc

Tablou pentru copii pictat manual – Culorile fericirii – 20x20cm

Vârsta: 3A+

Pentru toți iubitorii mici și mari ai artei pline de culoare, vibrate, contemporane, autentice!

Descriere

Tablou pentru copii pictat manual – Culorile fericirii – 20x20cm

Categorie: Tablouri pentru copii

Tabloul este realizat manual prin interesanta și surprinzătoarea tehnică de turnare – Pouring (Fluid Art) iar mici picături colorate, in relief, se pot observa pe suprafața acestuia, in timp ce detalii fine de pensulație îi finalizează designul.

Oferind cadou aceasta bucățică de artă veți dărui în plus, față bucuria transmisă fericitului beneficiar, și o piesă unică, deosebită, deoarece acest tablou nu va mai putea fi niciodată reprodus manual aidoma, nici dacă se dorește acest lucru in mod expres – datorită modului prin care a fost creat.

Culorile acrilice (non-toxice) folosite pentru realizarea acestei lucrări deosebite sunt de calitate superioară, pânza din bumbac este întinsă pe un cadru cu șasiu din lemn, iar pentru strălucire și rezistență suplimentară au fost aplicate două straturi de vernis.

În timpul procesului de lucru dedicat acestui tablou pentru copii, intenția artistei I.A.Mystique
a fost de a crea o pictură ce transmite bucurie, fascinație, mirare, dar care, în același timp, să incurajeze și dezvoltarea imaginației celor mici ori de câte ori este privită de către aceștia.

Marginile canvasului au fost pictate cu nuanța auriu, astfel încât acesta nu necesită înrămare suplimentară, putând fi oricând ușor de agățat intr-un cui ce se va sprijini pe rama din lemn, pe orice latură.

În plus, lucrarea „Culorile fericirii” a fost gândită astfel încât să se încadreze armonios în camerele mobilate în stilul montessori, contrastând plăcut cu albul predominat al pieselor de mobilier pe care acesta îl promovează.

Tabloul va ajunge la fericitul proprietar semnat si datat de către artistă.

Dimensiuni:

Lungime: 20cm
Lățime: 20cm
Adâncime: 2 cm

Anul realizarii tabloului: 2022

Artist român: I.A.Manea – I.A.Mystique (pseudonim)

Un motiv suplimentar de bucurie: pentru această lucrare, livrarea este gratuită!

Vârsta recomandată: 3A+

Observație: in realitate culorile sunt vibrante, dar virtual, acestea pot diferi in funcție de setările fiecărui dispozitiv media.

Video  Tablou-culorile-fericirii-i-a-mystique

Atenție!
Aceasta nu este o jucărie.
Vă rugăm să supravegheați copilul pentru a nu introduce nicio parte din tablou in gură.

Copyright © ! Lucrarea de față este protejată prin drepturi de autor, astfel incât este interzisă reproducerea imaginilor media și al textului fără acordul scris al artistului.

Notă cumpărător: Acest tablou a fost realizat intr-un singur exemplar dar mai este listat și pe o platformă parteneră Bebelind.

Prioritatea in achiziție o are primul client care plasează comanda (va fi sunat pentru confirmare telefonică), indiferent de canalul de distribuție folosit.

Pentru noutățile artistei, Follow on Instagram: I_A_Mystique_Art

Livrare rapidă: 24-48 h

S-ar putea să-ți placă și…