Tablou pictat manual, Florile fermecate, 40 x 30 cm, acrilice

350,00 lei

Doar 1 rămase în stoc

Tablou pictat manual, Florile fermecate, 40 x 30 cm, acrilice

Se încadrează foarte bine în orice cameră, fie că este vorba de cea a copiilor sau intr-un birou, dar poate transmite bucurie, optimism și culoare în mod similar, plasat pe orice perete al unei organizații sau instituții.

Descriere

Tablou pictat manual, Florile fermecate, 40 x 30 cm, acrilice

Categorie: Tablouri și decorațiuni

Un tablou vesel ce încurajează dezvoltarea imaginației, realizat într-un singur exemplar, texturat, lucrat manual, creat de artistă cu intenția de a transmite bucurie și culoare în orice încăpere!

Mediumurile și culorile acrilice (non-toxice) folosite pentru realizarea acestei lucrări speciale sunt de calitate premium;

Tabloul „Florile fermecate” a fost pictat manual pe carton pânzat de foarte bună calitate, acesta putând fi agățat pe perete cu ajutorul prinderii ce se regăsește pe spatele lui. De asemenea, poate fi înrămat după preferințe, rama nefiind inclusă.

Poate reprezenta o idee deosebită de cadou pentru camera unei fetițe cât și pentru persoanele care îndrăgesc florile.

Deosebitul tablou va ajunge la fericitul proprietar semnat si datat.

Dimensiuni:

Lungime: 40 cm
Lățime: 30 cm
Greautate: aprox: 200 g

Anul realizarii tabloului: 2022

Artist român: I.A.Manea – I.A.Mystique (pseudonim)

Un motiv suplimentar de bucurie: pentru această lucrare, livrarea este gratuită!

Observație: in realitate culorile sunt vibrante, dar virtual, acestea pot diferi in funcție de setările fiecărui dispozitiv media.

Video ? Tablou Florile fermecate

Atenție!

Aceasta nu este o jucărie.

A nu introduce nicio parte din tablou in gură.

Copyright © ! Lucrarea de față este protejată prin drepturi de autor, astfel incât este interzisă reproducerea imaginilor media și al textului fără acordul scris al artistului.

Notă cumpărător: Acest tablou a fost realizat intr-un singur exemplar dar mai este listat și pe o platformă parteneră Bebelind.

Prioritatea in achiziție o are primul client care plasează comanda și va fi sunat în cel mai scurt timp posibil pentru confirmare telefonică, indiferent de canalul de distribuție folosit.

Pentru noutățile artistei, Follow on Instagram: I_A_Mystique_Art

S-ar putea să-ți placă și…