-17%

Wizard Of Oz – Vrăjitorul din Oz – Usborne

Prețul inițial a fost: 30,00 lei.Prețul curent este: 25,00 lei.

În stoc

Wizard Of Oz – Vrăjitorul din Oz – Usborne

Vrajitorul din Oz” semnat de Lyman Frank Baum este un roman pentru copii, publicat in 1900. Este o poveste despre prietenie, iubire, curaj, despre cautarea drumului in viață. Mesajele minunatei povești sunt descoperirea și cultivarea calităților pe baza experientelor de viață și a încrederii în forțele proprii, maturizarea și acceptarea sinelui.

     Dorothy Gale este o fetita din Kansas care traieste cu matusa Em, unchiul Henry si catelusul Toto la ferma. Intr-o zi, Dorothy si Toto sunt surprinsi de un ciclon care ii salta casa, purtand-o pana in Tara Muncichinilor din magicul tinut al lui Oz. In cadere, casa a omorat-o pe Vrajitoarea de la Rasarit, teribila conducatoare a acestei tari. Vrajitoarea cea buna de la Miazanoapte soseste cu muncichinii recunoscatori si ii ofera fetitei o pereche de pantofi de argint cu puteri magice.          Vrajitoarea cea buna ii spune fetei ca se poate intoarce in Kansas daca merge in Orasul de Smarald pentru a-i cere ajutor Vrajitorului din Oz. Dorothy se pregateste de plecare iar Vrajitoarea de la Miazanoapte o saruta pe frunte, protejand-o astfel de pericole fatale.

Descriere

Wizard Of Oz – Vrăjitorul din Oz – Usborne

The classic story by L. Frank Baum, retold for children growing in their reading confidence and ability, sumptuously illustrated by Mauro Evangelista. When Dorothy is whizzed to Oz in a tornado, she lands in a place where nothing is quite as it seems. Can she find the Wizard, defeat the Wicked Witch of the West, and be granted her wish to return to Kansas? Usborne Young Reading has been developed with reading experts from Roehampton University. Also available with an audio CD with a dramatic listen-along recording with music and sound effects, followed by a read-along version with prompts for page turns.

Autor: Lyman Frank Baum
Titlul orginal: The wonderful wizard of Oz
Limba primei editii: Engleza
Anul aparitiei primei editii: 1900
ISBN: 9780746070536
Extent: 64 pages
Dimensions: 196 x 130mm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.