Produse Bebelusi

Aici găsești lucruri de cea mai bună calitate pentru bebelușul tău! O gama modernă și variată de produse te asteaptă să le descoperi!

Cele mai multe dintre produsele pe care le găsești afișate în site au fost testate de către noi sau de către apropiații nostri și trecute pe o listă specială tocmai pentru a fi acum mai ușor pentru voi, proaspății părinți, să alegeți dintr-o selecție cu lucruri de bună calitate, fără să să mai faceți probleme legate de compoziția materialelor sau durabilitatea lor.

Marsupii ergonomice sub formă de wrap elastic, wrap țesut, sling cu inele și SSC-uri de lungă durată abia așteaptă să fie scoase la plimbare și să aducă bebelușul aproape de voi, pentru ca acesta să se simtă liniștit și în siguranță, iar voi să vă plimbați relaxați să faceți sau alte activițăți care vă solicită ambele mâini: 

De foarte multe ori, aceste minunate sisteme de purtare ergonomice sunt foarte utile și atunci când somnul celui mic întârzie să apară, îl doare burtica sau poate erupțiile dentare îți fac apariția.

În ultimii ani, scutecele textile au devenit preferatele mămicilor informate care doresc să țină cât mai departe de cei mici pamperșii de unică folosință, deoarece acestia pot conține diferite substanțe toxice ce pot avea efecte imediate sau de lungă durată asupra pielii celor mici.

Astfel, mămicile exact ca și tine, optează pentru scutecele textile care sunt mult mai sănătoase pentru bebeluși (ba chiar și mai rentabile în timp!).

Hainele organice din bumbac sau din lână sunt foarte prietenoase cu bebe și pielea lui subțire și sensibilă, fiind recomandate de a fi purtate mai ales atunci când cei mici primesc în primele luni diagnosticul de alergii multiple sau dermatită atopică, dar și în prevenție, asigurând confort și protecție.

Cărticelele senzoriale și cele cartonate sunt de asemenea prieteni de nădește ai copilașului tău încă din primele luni de viață când acesta începe să descopere texturi, sunete și culori, dar și mai târziu, când încep să-i mânânce gingiile și poftesc să ronțăie ceva liniștitor pentru ele.

Fie că povestim despre prieteni de pluș sau jucării care zdrăngăne, carusele sau perne simpatice, multe jocuri și jucării îi pot face ziua mai interesantă bebelușului tău.

Normal, copiii sunt diferiți și este posibil ca preferințele fiecăruia să difere dar până nu testăm nu aflăm, nu-i așa?

Prin urmare, te învităm să descoperiți articolele pentru bebeluși pe care noi le recomandăm din propria experiență și te rugăm să ne lași un feedback după ce copilul tău le folosește o perioadă medie de timp.

Părerea ta draga noastră/dragul nostru, este foarte importantă atât pentru noi, care dorim să îmbunătățim în mod constant portofoliul cu lucruri utile și caliative, cât și pentru ceilalți părinți care au ocazia să se informeze din surse reale, în beneficiul micuților lor!

Vă mulțumim!

 • Marsupii Ergonomice (toate)

  Marsupii Ergonomice (toate) (6)

  Marsupii Ergonomice Aici vei gasi marsupii ergonomice ce te vor ajuta să întărești legătura cu puiul tău! Purtându-l la piept îi vei trasmite iubire, căldură, sigurantă iar tu te vei bucura de o experiență magică! La început îl poți purta într-un wrap elastic, wrap tesut sau sling cu inele pentru ca acestea se muleaza cel mai bine pe coloana bebelușului…
 • Scutece Textile (lavabile)

  Scutece Textile (lavabile) (4)

  Scutece Textile Lavabile În primul rând sunt scutecele cele mai prietenoase cu pielea fină și sensibilă a bebelușului tău pentru ca nu conțin deloc coloranți sau alte substanțe chimice. De obicei sunt confecționate din bumbac organic, se spala ușor și se pot refolosi timp îndelungat, chiar și la următorul bebe. Exista mai multe variante, cu imprimeuri absolut minunate care te…
 • Cărți (toate)

  Cărți (toate) (47)

  Carti Bebelusi Variante numai bune de zmotocit pentru bebeluși curioși și cărticele colorate, cartonate, lucioase, pregătite să fie descoperite prin simțul tactil și olflactiv!
 • Jucării (toate)

  Jucării (toate) (42)

  Jucarii Bebelusi Noi știm cu ce i-ar plăcea unui bebeluș să se joace! Mai jos, îți spunem și ție! Descoperă jucării calitative, speciale pentru cei mici!