Marsupiu Isara

Isara este un brand românesc, inovator, cu multe aprecieri internaționale. Marsupiul SSC este ajustabil, multifuncțional, putând fi folosit de la varsta de o luna pana la câțiva ani. Crește împreuna cu copilul tau, oferindu-i în tot acest timp suport ergnomic și siguranța unui produs premium atât din punct de vedere al materialelor cât și prind faptul că este unic.

 • Isara Quick Half Buckle

  Isara Quick Half Buckle (1)

  Isara Quick Half Buckle Un design splendid, versatil, pentru părinții care alearga de dimineata pana la miezul noptii, facand lucruri reale in viata lor de zi cu zi. Reprezintă o alternativa simpla la marsupiul obisnuit, unul care nu are o multime de curele sau catarame greu de descifrat.
 • Marsupii Cu Catarame SSC

  Marsupii Cu Catarame SSC (2)

  SSC Isara Marsupiile cu catarame, reprezintă cea mai simplă formă de purtare a bebelusului tău până când acesta devine preșcolar.
 • Wrapuri Țesute

  Wrapuri Țesute (1)

  Wrapuri Tesute Sunt un mijloc de purtare foarte versatil, permitând purtarea bebelușului în față, pe șold sau în spate cu posibilitatea transformării acestora în foarte multe tipuri de legături mai simple sau mai complexe.