Carti

Minunate cărți pentru pitici, pentru mămici dar și pentru tătici, te așteaptă chiar aici!

 • Povești

  Povești (93)

  Povesti pentru Copii Dezvoltă imaginația copilului tău citindu-i câte o poveste în fiecare seară! Ți-am pregătit o mulțime de titluri!
 • Parenting

  Parenting (16)

  Carti Parenting - Nu te speria de lacrimile și crizele de furie ale copiilor! - ”Cum să procedez în acest caz?” ”Ce stil de educație să aleg pentru copilul meu?” sunt doar câteva dintre întrebările esențiale la care vei afla răspuns citind cărtile de parenting alese special pentru tine!
 • Montessori

  Montessori (27)

  Carti Montessori Pentru Copii Ti-am pregatit o multime de materiale montessori, potrivite atât pentru lucrul la grădiniță cât și pentru activitățile specifice de acasă. Metoda Montessori este centrată pe copil, filosofia ei centrală fiind ideea conform căreia copiii au o dorință naturală de a învăța – nu pentru a performa, ci din bucuria descoperirii și curiozitatea explorării. Întreg sistemul de…
 • Educative

  Educative (189)

  Carti Educative Copii O lume plină de lucruri noi, educative și interesante se regăsește aici! Tu ce vei alege pentru tine și pentru puiul tău?
 • Prințesa Urbană

  Prințesa Urbană (9)

  Printesa Urbana Carti Ioana Chicet‑Macoveiciuc este autoarea unuia dintre cele mai cunoscute şi iubite bloguri româneşti despre familie și creşterea copiilor: www.printesaurbana.ro precum și a mai multor cărți educative dedicate copiilor și părinților. Amintim aici și Colecția Educație cu Blandețe disponibilă și pe site-ul nostru.  
 • Cărți Cu Stickere

  Cărți Cu Stickere (15)

  Carti Cu Stickere Alege aceste cărți pentru un proces de învățare distractiv!
 • Planșe Educative (6)

  Planse Educative Alege dintre planse didactice, policrome, tiparite pe carton gros, plastifiat, care se pot folosi atat la gradinita cat si la clasele I-IV in procesul de predare/ consolidare/ verificare a cunostintelor.
 • Cărți în Limba Engleză

  Cărți în Limba Engleză (42)

  Carti in Engleza Pentru Copii Citind aceste cărți în limba engleză, copilului tău îî va fi mult mai ușor să se familiarizeze cu o primă limbă străină de circulație internațională și să rețină mai ușor cuvintele noi, prin asocierea cu anumite personaje sau povești.
 • Colecția Bobiță și Buburuză

  Colecția Bobiță și Buburuză (10)

  Colecția Bobita si Buburuza Aceasta conține o serie de povesti care au loc intr-o mica padure, personajele fiind o mana de prieteni, o frumoasa comunitate a unor gandacei simpatici. Personajele principale sunt Bobita, baietelul melc, si Buburuza, fetita mamaruta. Povestirile descriu mici intamplari din viata de zi cu zi a personajelor, in care dragostea si respectul fata de natura ocupa…
 • Colecția Prietena mea Conni

  Colecția Prietena mea Conni (39)

  Colecția Prietena mea Conni Colectia este formată din mai multe cărți educative. Fetița Conni trece prin diferite etape de evoluție. Textul cărților este pe înțelesul copiilor celor mici. Aceștia se regăsesc în întâmplările trăite de Conni și înțeleg mai bine situațiile de viață. Cărțile pot fi și un ghid util pentru părinții, care aleg să își educe copiii cu blândețe.
 • Colecția Educație Cu Blândețe

  Colecția Educație Cu Blândețe (6)

  Colectia Educatie Cu Blandete Aici găsiți toate cărțile din această serie, coordonată de Ioana Chicet-Macoveiciuc (Prințesa Urbană). O colecție ce unge cu bunătate sufletele părinților și copiilor și care, cu siguranță, nu trebuie să lipsească din biblioteca niciunei familii moderne.
 • Colecția Hoinari prin Anotimpuri

  Colecția Hoinari prin Anotimpuri (8)

  Colectia Hoinari prin Anotimpuri Volumele colecţiei prezintă pe rând lumea celor patru anotimpuri: primăvara, vara, toamna şi iarna. Din acestea copilul învaţă ce se întâmplă cu mediul înconjurător pe parcursul anotimpurilor. În cele patru volume revin aceleaşi personaje deja îndrăgite de copii din volumele anterioare, ale căror întâmplări năstruşnice aşteaptă să fie descoperite. Colecţia Hoinari prin anotimpuri dezvoltă într-un mod…
 • Crăciun

  Crăciun (14)

  Carti de Craciun pentru Copii Pășiți împreună cu cei mici în lumea magică a sărbătorilor de iarnă. Povești cu Moș Crăciun, povești biblice sau cu aventuri minunate de sezon, vă așteaptă să le descoperiți aici. Lectură plăcută!