Jocuri cu LEGO ®

Joaca este foarte importantă pentru dezvoltarea socială, emoțională, cognitivă și fizică a copilăriei. În timpul jocului, cel mic iși utilizează toate simțurile (văzul, auzul, mirosul, simțul tactil și gustul), motiv pentru care jocul este primul stadiu de învatare și activitate creatoare.

În timpul jocului cu LEGO micuțul dobândește capacitatea și experiențele noi, cultivă spiritul de observație, atenție, fantezie, gândire și spirit artistic.

Pe masură ce copilul creste, joaca copilului devine din ce în ce mai complexă și mai imaginativă, acesta exersându-și abilitațile și talentele prin intermediul acesteia.

 • Super Mario

  Super Mario (1)

  Super Mario Seturile de joc de colectie LEGO ® Super Mario aduc in lumea reala un personaj Nintendo legendar si sunt minunate pentru competitii in grup sau pentru joaca pe cont propriu.
 • Dots

  Dots (3)

  LEGO ® Dots Creeaza propriile tale bratari frumoase de prietenie, si daruieste-le celor mai bune prietene! Deschide Mega-pachetul cu bratari, aseaza bratarile desfacute si fixeaza placutele colorate. Foloseste ambalajul si pagina cu idei inclusa pentru inspiratie, sau creeaza-ti propriile modele. Adauga placutele inima diferit colorate si placutele imprimate potrivit personalitatii tale!
 • Duplo

  Duplo (6)

  LEGO ® Duplo Acest tip de Lego dezvoltă imaginatia si indemanarea copiiilor mici!
 • Juniors

  Juniors (3)

  LEGO ® Juniors Pentru copilașii mai mari ce au trecut la nivelul următor de îndemânare.
 • City

  City (3)

  LEGO ® City Inspira creativitatea copilului cu LEGO® City, o gama care are de toate de la masini de politie la elicoptere si trenuri de pasageri, o gama cu care copilul isi poate construi un intreg orasel LEGO din propria imaginatie!
 • Ceasuri

  Ceasuri (3)

  Ceasuri LEGO ® Acestea sunt cadoul perfect pentru fanii LEGO indiferent de vârstă! Brăţara are elemente intreschimbabile, permiţând astfel combinaţii diferite de culori! Brăţara este compatibilă cu piesele LEGO, încurajând astfel creativitatea copiilor!
 • Friends

  Friends (3)

  LEGO ® Friends Acestea sunt destinate copiilor mici. Povestea acestora este vesela, este despre prietenie si despre despre iubirea fata de aproape. Cu jocurile Lego Friends, cei mici sa se joacă cu drag, creaza amintiri si invata ca viata e frumoasa. Piesa cu piesa, ea se aseaza la un moment dat asa cum trebuie sa fie.
 • Ninjago

  Ninjago (3)

  LEGO ® Ninjago Este un tărâm fantastic plin de aventură și umor, este locul unde joaca se transformă în povești, iar poveștile în legende!
 • Super Heroes

  Super Heroes (3)

  LEGO ® Super Heroes
 • Disney Princess

  Disney Princess (3)

  LEGO ® Disney Princess Fetitele vor iubi jocurile LEGO din gama Disney Princess imaginandu-si multe variante  de povesti si  dezvoltandu-si astfel creativitatea!