Lecție gratuită de limba engleză

? Pentru că educația celor mici ne interesează în mod special (după cum ți-ai putut da seama cu ușurință până acum, datorită cărților și jocurilor educative pe care trimitem către voi în aproape fiecare colet), și astăzi venim cu o super veste în beneficiul copilului tău! ?

Dacă acesta are 4A+ și dorești să îl înscrii pentru a învăța cu ușurință limba engleză online, de la un profesor “native speaker”, îți recomandăm cu toată încrederea cursurile școlii NovaKid

Din experiența personală, dar și a prietenilor nostri, vă putem spune că cei mici vor fi super entuziasmați! ?

Surpriza este că îți facilităm o ședință absolut GRATUITĂ pentru copilul tău, de probă, acesând linkul de mai jos ⬇️

https://ro.novakidschool.com/r/7xna

? Bonus, după finalizarea ședinței gratuite, vei găsi în contul tău și 60 lei pe care îi vei putea folosi dacă dorești – imediat, sau când faci o programare pentru ca cel mic să acceseze următorul curs!

Păstrați codul IRINA153020 și folosiți-l în viitor pentru aceleași beneficii descrise mai sus.

Pe lângă faptul că eliminăm stresul deplasării și întâlnirii “face to face” mai ales în această perioadă, un alt super avantaj este că o sedință individuală online de limba engleză costă doar intre 31-33 lei! Wow, nu-i așa? ?

Lecție gratuită de limba engleză

Haideți și voi! Abia așteptăm să ne facem colegi noi! ?

PS: pentru a descoperi diferite cărți în limba engleză dedicate celor mici, disponibile în site, te rog să dai click AICI ?♥️

Lasă un răspuns