Jucarii Copii

Intotdeauna o jucărie nouă pentru cel mic îi va aduce zâmbetul pe buze și îl va ține ocupat o perioadă de timp. Astăzi, te ajutăm să îi faci o mică bucurie!

 • Eroi în Pijama

  Eroi în Pijama (3)

  În timpul zilei, trei copii de 6 ani, Connor, Amaya și Greg, sunt colegi, vecini și prieteni. Noaptea, ei însă se transformă în Pisoi (Catboy), Bufniță (Owlette) și Șopi (Gecko) și, ca supereroi, își folosesc puterile pentru a „salva ziua”.
 • Roboți Transformers

  Roboți Transformers (6)

  Jucarii Transformers Cel mic va avea multe ore de distracție și divertisment, creând povesti inimaginabile și trăind mari aventuri cu prietenii săi.
 • Supereroi Marvel

  Supereroi Marvel (5)

  Jucarii Marvel Avengers Aceștia reprezintă un cadou sută la sută reușit pentru copii, mai ales dacă sunt fani ai filmelor realizate de Marvel.
 • Zoomer Zupps

  Zoomer Zupps (2)

  Zoomer Zupps Sunt jucării interactive, jucării văzute în reclamele TV, ce devin imediat îndrăgite de cei mici.
 • Mașinuțe

  Mașinuțe (9)

  Masinute Jucarii Mașinuțe clasice, mașinuțe în carte, masini personaje, masini cu magnet și multe alte variante, vă așteaptă să le descoperiți aici.
 • Paw Patrol (Jocul Cățelușilor)

  Paw Patrol (Jocul Cățelușilor) (11)

  Patrula Catelusilor Jucarii Paw Patrol este o patrula de coasta formata din sase catelusi eroici: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble si Skye, condusi de Ryder, un pusti de 10 ani priceput la tehnologie. Cu un amestec unic de abilitati de rezolvare a problemelor, vehicule cool si gramezi de umor canin, Patrula Catelusilor lucreaza impreuna in misiuni de salvare riscante, ca…