Tabloul magic al toamnei, acrilice, 30×40 cm

550,00 lei

Doar 1 rămase în stoc

Tabloul magic al toamnei, acrilice, 30×40 cm

Vârsta: 3-99+ ani

Descoperă magia din tabloul toamnei!

Descriere

Tabloul magic al toamnei, acrilice, 30×40 cm

Categorie: Decorațiuni și tablouri

Acrilice pe pânză 100% bumbac, întinsă pe șasiu din lemn.

Pânza, materialele și culorile acrilice (non-toxice) folosite pentru realizarea acestei lucrări speciale sunt de calitate premium;

Ajută la dezvoltarea imaginației prin analizarea elementelor concrete și abstracte, introducând copilașul în lumea artei.

Marginile canvasului au fost pictate, astfel încât acesta nu necesită înrămare suplimentară, putând fi oricând ușor de agățat intr-un cui ce se va sprijini pe rama din lemn, pe oricare dintre laturi.

În plus, lucrarea „Tabloul magic al toamnei” a fost gândită astfel încât să se încadreze armonios în camerele mobilate în stilul montessori, contrastând plăcut cu albul predominat al pieselor de mobilier pe care acesta îl promovează, precum și în grădinițe și instituții de tip afterschool, dar nelimitându-se doar la acestea.

În timpul procesului de creație dedicat acestui tablou deosebit, intenția artistei ?. ?.????????
a fost de a finaliza o lucrare ce va transmite bucurie, fascinație, mirare, dar care, în același timp, să încurajeze și dezvoltarea imaginației celor mici ori, dar și a oamenilor mari, de câte ori este privită de către aceștia.

Acesta va ajunge la fericitul proprietar semnat si datat de către artistă.

Dimensiuni:

Lungime: 40 cm
Lățime: 30 cm
Adâncime: 2 cm
Greautate: aprox: 200 g

Anul realizarii tabloului: 2022

Artist român: I.A.Manea – I.A.Mystique  (pseudonim) by Irina Andreea Manea

Un motiv suplimentar de bucurie: pentru această lucrare, livrarea este gratuită!

Vârsta recomandată: 3-99+ ani

Observație: in realitate culorile sunt vibrante, dar virtual, acestea pot diferi in funcție de setările fiecărui dispozitiv media.

Video  Tabloul magic al toamnei

Atenție!

Aceasta nu este o jucărie.

A nu introduce nicio parte din tablou in gură.

Copyright © ! Lucrarea de față este protejată prin drepturi de autor, astfel incât este interzisă reproducerea imaginilor media și al textului fără acordul scris al artistului.

Notă cumpărător: Acest tablou a fost realizat intr-un singur exemplar dar mai este listat și pe o platformă parteneră Bebelind.

Prioritatea in achiziție o are primul client care plasează comanda și va fi sunat în cel mai scurt timp posibil pentru confirmare telefonică, indiferent de canalul de distribuție folosit.

Pentru noutățile artistei, Follow on Instagram: I_A_Mystique_Art

Livrare rapidă: 24-48h

S-ar putea să-ți placă și…